Yayın Tarihi: 13.05.2024 18:54

Üniversitemizdeki çeşitli bölüm ve programlarda aktif olarak öğrenciliği devam eden ve mezun olmuş özel gereksinimli öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen söyleşiye katkı sağlayan akademisyen, öğrenci ve idari personelimize Engelsiz ISUBÜ Birimi olarak öncelikle teşekkür ederiz.

Söyleşiye konuşmacı olarak katılan özel gereksinimli öğrencilerimiz, okudukları bölüm/programı tercih sebepleri, eğitim sürecinde karşılaştıkları zorluklar, arkadaşlarıyla, hocalarıyla ve idari personelle olan ilişkileri vb. gibi konulardan bahsettiler. Ayrıca üniversite yaşamına dair birbirlerine önerilerde bulunan öğrenciler, Üniversitemizin erişilebilirlik imkanlarının geliştirilmesine yönelik önerilerde de bulundular.

Söyleşi öğrencilerimizin sorularının, Birim Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Hatice OĞUZ ÖZGÜR ve Birim üyelerinden Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı temsilcisi Mehmet Fatih BÜYÜKTAŞ tarafından cevaplanmasıyla son buldu.