Yayın Tarihi: 18.04.2024 22:51

Üniversitemiz Gönen Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde Engelliler Haftasında uluslararası karma sergi düzenlenmektedir.

Serginin teması “Birlikte sanat” olarak belirlenmiştir. Farklı yaklaşımlarla “engellilik” ve “engel” olgularının işlenmesinin beklendiği sergi, sanatçılara bu alandaki ortak duygularını ifade edebilecekleri bir platform sunuyor. Farklı sanat disiplinlerinden eserlerin bir araya geleceği bu etkinlik, sanatın birleştirici gücünü vurgulamanın yanı sıra engelliliğe yönelik ayrımcı tutumların önlenmesi konusunda toplumsal farkındalık yaratmayı hedefliyor. Engellilerin sanatla ifade bulmasını ve seslerini duyurmasını teşvik eden sergi, işbirliği ve dayanışma ruhuyla dolu bir ortamda herkesi sanatın evrenselliğini deneyimlemeye davet ediyor.

Bu özel sergiye, sanatın sınırları aşan gücünü keşfetmek isteyen herkesi bekliyoruz. Sergiye başvurular çevrimiçi ortamda alınacaktır. Başvuru için bağlantıyı takip ediniz: https://isparta.edu.tr/duyuru/9656/10-16-mayis-engelliler-haftasi-uluslararasi-cevirimici-karma-sergi